Tervetuloa Ikurin Vireen nettisivuille!

Ikurin Vire on vuonna 1957 perustettu länsitamperelainen urheiluseura, jonka jäseneksi voi liittyä kuka tahansa toiminnasta kiinnostunut. Tällä sivustolla voit tutustua eri lajijaostojen toimintaan sekä seuran muihin tapahtumiin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan, ja pienikin vapaaehtoistyöpanos otetaan ilolla vastaan!

Seuran toiminnan keskus on Ikurin Virelä, joka sijaitsee osoitteessa Tuohikorventie 27 B. Seuratalon salissa pidetään liikuntatunteja sekä järjestetään erilaisia tapahtumia. Tiloja myös vuokrataan niin liikuntavuorokäyttöön kuin esimerkiksi kokousten ja juhlien pitopaikaksi.

Seuratalon vieressä on tekonurmikenttä, joka palvelee jalkapalloilijoita keväästä syksyyn. Talvella nurmi vaihtuu jääkentäksi luistelijoiden iloksi. Virelän pihapiiri tarjoaa muutenkin monipuoliset liikuntamahdollisuudet ympäri vuoden. Siitä pitävät huolen kaikkien käytettävissä olevat ulkokuntoiluvälineet sekä lähimaastojen lenkki- ja hiihtopolut. Lapsille pihassa on leikkipuisto keinuineen ja kiipeilytelineineen.


Vireää toimintaa viiden lajijaoston voimin

Voimistelujaosto tarjoaa viikoittain monipuolista kuntoliikuntaa. Naisille ja miehille on omat jumppa- ja kahvakuularyhmänsä sekä yhteinen kehonhuoltotunti.

Hiihtojaoston syksyyn kuuluvat ohjatut sauvakävelyharjoitukset, kunnes pysyvä lumi peittää maan. Talven aikana järjestetään hiihtokoulu lapsille sekä hiihtokisoja kaikenikäisille.

Yleisurheilujaosto pitää kesäkaudella lapsille yleisurheilukoulua, jossa tutustutaan useisiin eri lajeihin. Kaikenikäisille on tarjolla kilpakävelyopetusta sekä perinteiset juoksukisat keväällä ja syksyllä.

Jääkiekkojaostolla on kaudella 2022-23 joukkueet sekä miesten että naisten harrastesarjoissa, joissa ei mailaa puristeta eikä kypärä kiristä. Miesten porukalle kausi on yhdestoista perättäinen ja naisille kahdeksas.

Jalkapallojaostolla ei ole tällä hetkellä kuin harrastetoimintaa.